Post by viesneetdahanme on Mar 8, 2022 6:41:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код більше грошей ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter 2022 version ▞▞▞
ця гра зависає прямо посередині
Гарна гра на час, хоча тобі стає нудно після багаторазової гри..
Мені подобається ця гра, ця гра не потребує більше батареї, і є так багато рівнів, а також легко грати
Інколи весело грати важко, але мені подобається, що це змушує задуматися
Січень 2020. Я кинув гру на довгий час і нещодавно перевстановив її. Цього разу у мене немає середньої гри. Насправді я грав у 4 ігри (із середньої), але № 5 взагалі не відкривається. Я знаю, що це дрібниці, але я не дуже добре граю в основну гру, і все, що мені залишилося, це 2 і 3 ігри зі стріляниною бульбашками. Просто хотів повідомити вам. Тому я опустився на 4 зірки. Дякую.
До останнього оновлення гра була веселою, і щоденні нагороди можна було подвоїти. Зараз немає подвійних очок, і формат ігор дуже схожий. Часто зависає, коли ви збираєтеся виграти рівень. Будь ласка, перевірте та внесіть зміни.
Bubble Shooter Dėlionė edk
Smashers.io - ио битва! Аркади bmp
Bubble Shooter पहेली hgcc
НЕ ІГНУВАЙТЕ МОЄ ПОВІДОМЛЕННЯ, БАЧКИ, ЩО ВОНО ДОВГЕ. Я НАПИСАЛА ЩОСЬ ВАЖЛИВУ, ЩОБ ПОКРАЩИТИ.це добре, але я думаю, що всі рівні однакові та прості, я думаю, що вищі рівні мають бути складними, а після досягнення 145 рівня стає нудно на вищих рівнях, має бути щось нове, як-от вибухаючі бульбашки, щоб звільнити цю пташку не обов'язково це, а щось нове . відпочинок відмінний.
у цій грі забагато збоїв, вона не дає вам монет, бомб чи вогняних куль... як би ви їх не називали. не дає вам достатньо монет, щоб пройти рівні. Ця гра жахлива з глюками.
Забагато реклами!!
Захоплююча маленька гра. Весело грати.
Bubble Shooter Dėlionė ueyf
Мені дуже подобається ця гра, я також встановив її на старий iPhone, проте вона сильно відрізняється від версії для Android. В iPhone я можу перемагати в рівнях і накопичувати бомби, але в версії для Android цього немає. Це пов’язано з телефоном чи оновленням?
Гра хороша, але бульбашка графіка дуже погана
Баланс рівнів відсутній. Аби шо. Коли потрібного кольору нема на екрані або потрібний не вибирається взагалі. Не бачу сенсу тратити час на таку недолугу гру. Але просто поганяти шари можна.
Додаток постійно зависає і зупиняється в середині гри. Дуже дратує.
Коли ви досягаєте більш високих рівнів, ви не зможете просунутися вперед. Час встановлення
лише повторююча та дратівлива реклама.
Bubble Shooter Teka-teki cxj
Bubble Shooter 解謎 axx
Видалено після багатьох років щасливої гри. Постійно намагався надсилати електронною поштою відповідь на відгук, але щоразу ігнорував.
захоплююча гра та насолоджуйтесь найкращим для зосередженості та розслаблюючою грою
Винагороди не діють. Там написано, що у вас є 3 монети, натисніть тут, щоб подвоїти, ви отримаєте лише 3. Будь ласка, ви можете виправити це.
Я думаю, що це круто, тому очікуйте, що нещодавно додані з’являються майже весь час
Погана гра
Дуже класна гра!!!
Схоже, проблема з додаванням була просто збоєм. Це весела гра, і мені подобаються бонусні завдання. Це захоплюючий механік.
Наприклад, якщо для віддаленого доступу все простіше
Я деякий час грав у класику. Моя оцінка не змінилася. Жодне оновлення не виправляє класичну версію. Все ще не можу виграти гру на середніх, навіть думав, що міг раніше.
Зараз це справді важко і нудно... У серпні минулого року я був на 520-му рівні через рік, було завершено лише три рівні.... Я вже поділився своїм оглядом.... Вони відповіли негайно..... Що має бути зроблено. Принаймні щомісяця можна пройти один рівень
гарний додаток і його креатив
Трохи відстає, але гра чудова
забагато збоїв, забагато реклами, ... мені подобається гра, але не завжди отримую нагороди чи не можу ними скористатися. дуже засмучує
Мені не подобається ця гра. Використовується для переривання поп-ігор. Безцінна як індивідуальна гра.
Дивовижна гра для дітей, щоб знати про кольори.
👍👍👍
у грі є деякі недоліки, але загалом у них є багато прав.
Чиста хороша графіка гарна гра
Весело, але дорого грати
10 монет відраховано, коли я підключився до Facebook, чому?!
За таку безвідповідальну відповідь, що у вас будуть рекламні оголошення, щоб мати ігри без реклами, і якщо клієнти віддають перевагу, вони можуть вибрати преміальні, краще видалити їх і ніколи не рекомендувати друзям чи родині.
Хороша гра відволікання.
Мені дуже подобається ця гра ❤❤❤ дякую ❤
Реклама переймає і блокує всі функції телефону, доки не закінчиться показ реклами на моїй galaxy note 8, Android версії 9. Мій планшет Fire , модифікований для використання програм Android, дозволяє мені легко вийти з реклами за допомогою стрілки назад. Будь ласка, виправте рекламу, щоб я міг вийти з них, граючи в цю гру на моїй примітці 8.
в цій грі немає нічого поганого, вона працює чудово. Хоча мені це трохи нудно.
Весела гра, але багато несправностей
чому так важко вийти з деяких ігор Am на 42 і не до біса, це не перейде на 43 ранку, втративши сон, чому він не рухається
Рівні стають настільки важкими, що ви можете пройти, лише витративши багато. Трохи обдирання. Я думаю, що як тільки я вичерпаю свої гроші, я можу видалити програму.
Мені подобається гра, але я хотів би, щоб ви все ще могли купувати завантаження ігор, а не жадібний метод покупки монет, на який зараз покладається більшість ігрових компаній для телефонів Android.Приємно грати в рекламу, яка трохи дратує, але насправді це не має значення, це хороша гра, щоб заповнити час, так добре зроблено, щоб зробити хорошу гру😀👍