Post by propfillbridulmin on Feb 20, 2022 20:31:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Home - Design Dreams ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Home - Design Dreams IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מרמה יותר מטבעות ▞▞▞
▞▞▞ My Home - Design Dreams 2022 version ▞▞▞
מדהים, ועיצוב הבית שרק בחלום שלך נראה דומה הוא במציאות הו כמה שאני רוצה שיהיה לי בית משלך..
זה משחק נהדר בהתחלה, אבל רוב המשחקים מתחילים מצוין בהתחלה. כשאתה מסיים רמות אתה מרוויח כסף כדי לקנות רהיטים. הדבר היחיד שאהבתי לשחק במשחק הזה הוא הבחירות שאתה יכול לעשות כדי לקנות ריהוט וליצור חזון משלך לגבי הבית שלך. הדבר שלא אהבתי הוא כשאתה עובר יותר ויותר רמות אתה פותח חדרים שונים. רציתי לקשט את חדר השינה בדרך שלי אבל הם גורמים לך לבחור בסגנון או להוציא הרבה יותר אסימונים כדי לקבל סגנון שאתה בדרך כלל מקבל בחינם.
המשחק הזה בסדר, זה מסוג המשחקים שהייתי משחק בו אולי שלוש פעמים בשבוע, מכיוון שיש לי משחקים אחרים שאני אוהב לשחק לעתים קרובות יותר. אני לגיטימי תקוע ברמה 19-20, וביליתי שעה אפשרית בניסיון לשחק את המשחק שאני אפילו לא יכול לעבור. נא להוסיף כפתור רמז! עם לפחות 3 רמזים בחינם לכל משחק, המשחק הזה כנראה יהיה משחק טוב יותר אם זה יתווסף. תודה! אני מקווה שאתה לא חושב שאני שונא או משהו, אני רק אומר את דעתי על איך לשפר את המשחק.
אני יודע בדיוק איך לשחק משחק כזה. ברור שזה אמור להיות יותר מאתגר כשאתה מגיע לרמה גבוהה יותר, אבל זה לא אמור להיות בלתי אפשרי. אתה נותן לנו יותר מדי מהלכים כשאנחנו צריכים לפנות כל כך הרבה. לא מובטח שתוכל לקבל גם גוש ענק של קוביות. המשחק הזה נהיה קשה מדי מוקדם מדי וזה הופך את המשחק הזה למשעמם ומתסכל
כיף אבל לוקח יותר מדי חיים. ככל שהרמה גבוהה יותר כך זה מאפשר לך לייצר פחות פצצות וכו'. אין לי כסף אמיתי לקנות משהו. הייתי ברמה 110 במשך 5 ימים ואני לא יכול לנצח אותו. אפילו עם הפצצות. הוסר. יותר מתח מאשר כיף. אני רק רוצה לעצב לא להיות מתוסכל. התנועה באריזונה עושה את זה בשבילי.
ממש כיף אבל זה טיפה קשה לא נורא
My Home - Design Dreams Pro příležitostné hráče wmhc
התקנתי את זה רק לפני כמה שעות ואני אוהב את זה, כי אני רוצה להיות מעצב אופנה בעתיד זה הסוג שלי אז אתה בהחלט צריך לנסות את זה ואני בטוח שאתה תאהב את זה
להשיג את הכסף זה מעצבן
夢想家居:裝飾我的小家 休閒 kar
האפליקציה הגרועה ביותר. שום דבר אינו בחינם. צריך לשחק ולהרוויח מטבעות.
משחק ממכר מהנה ולעיתים מעצבן כי אם מנסים להשתמש בפצצות ואז משנים דיעה זה הולך לאיבוד גם אם לא משחקים.וזה לא פייר.
אחלה משחק
המשחק ממש נחמד אבל למה יש כל כך הרבה דיבורים??
עד כה אני אוהב את המשחק הזה. אני עדיין ברמות ההתחלה אבל אני אוהב את זה. עדיין קפוא אבל זה כיף. המשחק הזה כיף אבל הוא קופא ונכבה. זה גם לא מתעדכן עבורי וניסיתי הכל
הרבה פרסומות
משחק במשך שנים, מאוד מעניין ודינמי כדי להמריץ את המוח! אולי הצוות יכול לשקול לקיים מגוון רחב יותר של מוזיקה לכל רמה 😁
משחק נחמד אבל בעיה מעצבנת היא שכל שנייה אפשר להשיג מטבעות בשביל מוצר אחד או שניים ואז צריך לשחק בקנדי קראש המבנה במשחק כדי לצבור מטבעות
ממש כיף!!!!❤❤❤❤❤ ממליצה בחום❤ נתנתי 4 כי הם מדברים שם הרבה אבל זה לא משנה כי זה פשוט מושלם, יש שתי סוגי משחקים❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ❤
אומג אני כל כך אוהב את המשחק הזה. כשאני משועמם אני פשוט משחק את המשחק.
בוזז
מהמם
Blocky Moto Racing - pengendara motor Perlumbaan abjw
אני אוהב 👍👍
המשחק הזה, הגרפיקה הכללית, חומרי הקישוט כולם טובים. אבל למה המודעה הזו צצה בכל שנייה. אחרי כל רמה זה צץ משום מקום. מלא פרסומות. ככל שהרמות שלי עולות, זה מתחיל לקפוא בכל רמות. אני לא יכול לשחק עם המהלכים ההקפאים האלה, אז אני מסיר את ההתקנה. נסה לשפר את בעיות ההקפאה. הייתי מאוהב במשחק הזה אבל הקפאה והפעלה מחדש, עושה את זה מאוד מעצבן. אז לצערי אני לא יכול לשחק בו יותר
My Home - Design Dreams Įprastos temos ipe
ממש אהבתי את המשחק הזה ושיחקתי בו כבר חודשים. עם זאת העדכון מזעזע! זה הפך למשחק שהייתי מצפה מילדה קטנה לשחק. הסמלים איומים, עכשיו גדולים מדי, נראים כל כך הרבה יותר ילדותיים וכמעט מצוירים (כנראה אף מילה חחח) ונראה שזה הרבה יותר איטי. אני ממש לא רוצה לשחק אחרי העדכון וזה חבל כי הגעתי לרמה 325.
כוכב אחד למשחק חלק. מקור מוגבל לא מעניין לקשט בית קשה להרוויח כסף ומערב רק שדרוגים מטופשים....
סך הכל האפליקציה ממש כיפית ומכרת
זה סבבה לא מהנה במיוחד אבל כן מעביר את הזמן
הייתי רוצה לתת לו יותר כוכבים אבל ככל שמתקדמים יותר קשה יותר להיות מסוגל לקבל מזומנים ונקודות כדי לשחק בהיבט העיצובי של המשחק... וזו הסיבה שנרשמתי אליו. אם הייתי רוצה גרסה של Jewel Quest, הייתי מוריד Jewel Quest. פעם זה היה הרבה יותר מהנה.
זהו משחק מרגיע טוב. הלוואי שהיה קל יותר להרוויח יותר כסף שאתה לא מקבל מספיק מהנצחת הרמות. כמו כן, הרמות נעשו כל כך קשות שלקח לי ימים ויותר מ-100 ניסיונות לרדת מהן! שקלתי להפסיק! כמו כן, כאשר מוצע המשחק החופשי זה יהיה נחמד אם תשמרו אותו לימים מאוחרים יותר איבדתי שעות של משחק חופשי כי יש לי רק כמה דקות לשחק לפעמים ומשחק חופשי שעת בום נתון ואין לך ברירה.
איכות מגניבה אבל הרמות קשות עד כדי כך. עדכן אותו כדי להקל. ביליתי 3 ימים ברמה אחת ארורה. נורא. אל תמליץ אלא אם כן אתה רוצה לקבל התמוטטות נפשית כמו שעשיתי ביום השלישי.
זה משחק מהנה בהנחת היסוד, אבל הרמות נהיות קשות מדי אחרי 15 הראשונות בערך (ושיחקתי הרבה ממתקים) אז קשה להתקדם מהר מאוד. גם נותן לך בקושי כסף להשתמש עבור מהלכים נוספים... אתה בעצם צריך לקוות לשלב את זאפ הקשת עם משהו אחר כדי לנצח רמות, אי אפשר לנצח אותם עם מהלכים לבד. אז זה הכל במקרה ולעיתים רחוקות אתה מקבל מספיק כסף לך לשדרג את הבית שלך בכלל.
אני אוהב את המשחק הזה אבל הוא נתקע ולוקח הרבה זמן להוריד את המטבח ואת רהיטי המטבח