Post by propfillbridulmin on Feb 20, 2022 20:04:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Manor - Home Design ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Manor - Home Design IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy zvyšují body ▞▞▞
▞▞▞ Candy Manor - Home Design 2022 version ▞▞▞
Hru rád hraji, ale také hraji podobné hry, líbí se mi, protože je v souladu s profesí v mé oblasti
Candy Manor - Home Design Hygge jsi
Příliš mnoho reklam
Mám stejny problem, na brane el. Proud, převracený kamion, slepice a auto. Jak dal? Jinak hra docela pekna! 😊 😊
Příliš mnoho reklam. Před a po .. odinstalováno za 30 minut
Zpočátku je to dobré, ale ve vyšších úrovních to vyžaduje mnoho hvězd, aby to bylo trochu nudné
Dobrá hra relaxační
Byl jsem nadšený, že jsem upgradoval na nový 5g telefon nepřenese žádný z mých pokroků! WT ... Takže to není přestavba.
Je to zábavné, ale cesta k mnoha reklamám.
Ze začátku to byla zábava... výzva. Nechal jsem navrhnout všechny pokoje v panství....když došlo na získání dalších „úkolů“...žádný nepřišel. Poslal jsem vám poznámku....je 1650 konec hry..... BEZ ODPOVĚDI. Stáhl jsem aktualizaci... Hrál jsem 1 hru...stále Žádné úkoly. Všechny mažu....
Tato hra není špatná, ale má spoustu zbytečných reklam, které mě ruší v mé radosti. Tak prosím zastavte ⛔ tyto reklamy
Candy Manor - Home Design Gündelik kjvq
Moc jsem si to užíval, ale protože jsem musel jít online, abych aktualizoval. Vidím reklamy a nezobrazují se obrázky, které bych pravděpodobně viděl, např.: 2 gumoví medvídci. Už mě nebaví hry
Jejich cesta k mnoha reklamám v této hře. Rád bych prošel alespoň pár úrovní, než mě začnou bombardovat reklamy. Po každé úrovni se objeví. Pravda, nejsou moc dlouhé, ale i tak je to otravné.
Při spuštění hry bylo skvělé.. Líbilo se mi to.. Ale od 1550. úrovně se neobjevují žádné úkoly.
Příliš mnoho reklam, ale celkově zábavná hra. Jen nechci hrát, protože reklama po každém kole!
Není to špatné, ale značky jsou velmi nudné
Too může reklamy a to zamrzí můj telefon
Proč jste změnil hostitele z muže na ženu? Také 6 až 8 nebo více hvězdiček za každý úkol? Směšný. A stejné staré volby pro tapety a podlahy? Fuj. Jedinou záchranou je, že nemusíte utrácet peníze, abyste získali bonus na začátku. I přes to uvažuji o odinstalaci.
Líbí se mi to, ale každý malý tah je 6 a 7 her, i když vás nechají vyhrát, je to potom velmi nudné, protože musíte hrát mnoho her a poskládat pár kusů trvá tak dlouho. Na začátku to bylo dobré, protože hrajete na 1 až 3 hvězdičky, teď je to na 7 nebo 8 hvězdiček
Colour Adventure: Draw and Go อาร์เคด nlt
Nedostatek hvězdiček udělených ve vyšších úrovních, aby to bylo zábavné. Dostat se k návrhům trvá věčnost. Škoda, že musíš být tak lakomý. Všechny tyto hry to nyní dělají, protože vás chtějí donutit ke koupi. Pokud máte peníze na utrácení těchto her, máte více než já. Lidé hladoví a tam jdou moje peníze. Navrhuji, pokud dost z vás nebude utrácet peníze, tyto hry zastaví tento nesmysl.
Zůstal jsem na úrovni 1578 s 80 hvězdičkami, ale nemám prostor na stavbu. Prosím, řekněte mi, jestli je to konec hry nebo jestli je potřeba ji upgradovat a kdy se hra vrátí do normálu. dík
Proč musíme čekat na další úrovně Vsadím se, že kdybychom za ně platili v hotovosti, byly by k dispozici, jakmile bude platba uhrazena tím, že nás necháte sbírat hvězdičky, zjevně se nestaráte o lidi, kteří hrají vaše hry, a z tohoto důvodu mohu dejte pouze minimální možný počet, tj. jednu hvězdu v tom, co by byla pětihvězdičková hra
Zajímavé
Hraju teprve chvilku čas ukáže 😉
Ach můj bože, tuhle hru vždycky miluju, hraju ji skoro 7 let
Zkoušel jsem hrát hru dvakrát, když jsem se dostal do části, kde si mohu vybrat bar. Já ano a nefunguje to zmizí. Zpět k tomu, jak to vypadá, než jsem si vybral. Přestanu hrát nadobro.
Hra je fajn ,ale při úrovni 2480 došly úkoly . Ani po aktualizaci nic.😪
Candy Manor - Home Design कैज़ुअल गेम bqnx
Úžasná hra.. snadná a návyková..
Zasekne se na úrovni 35, opakuje domácí základnu, ale nedovoluje spustit hru
Proč musíme dosáhnout 1000 hvězdiček pro nadcházející pokrok? Nemůžu se dočkat, až dokončím projektování mého domu😭😭😭😭😭😭. Vlastně dosažením 100 hvězd je dost, ale 1000 hvězd bylo příliš... Nemůžeme čekat dlouho. Hmmm.....
Jsem na úrovni 1816 a blive čekám 3 dny na nový úkol
až o 1000 více, než je reklama ve hře, dejte mi, aby se mi z toho dlouho dělalo špatně. Byl jsem šťastný! Ale pak proti změně skóre hry místo 10 na nižší místo čekání, až budu hrát jako první, až bůh ví, kdy dohrajete tuto hru, bude brzy dobře, jdu se nakrmit, přestanu, protože jsem ztratil rozum 👎🖓😆
Super
Nemůžu nikam jít, dokud nebudu mít 1000 hvězdiček OMG Miloval jsem tuto hru, ale teď nemůžu nic dělat 😫 ok, takže jsem zaplatil jedné 1000 hvězdiček a teď, co jsem hrál na stejné desce po dlouhou dobu 1600, když dostane nové, prosím, může mi někdo něco říct [OK TEĎ, CO JSEM ZAPLATIL 1000, ALE ZATÍM NEMÁM NIC DĚLAT PROSÍM, ŘEKNĚTE MI, JAK TO OPRAVIT může mi někdo říct, jestli bude oprava této hry Jsem na úrovni 2978 a nic nemám udělat, prosím, řekni mi
Jen kopie toho komorníka. Různá grafika stejná hra.
Stále se opakující stejné místnosti se nepohybují samostatně
Hra je velmi fantastická, ale jedna věc je nudná, a to přidání. Zdá se, že na každém kroku.