Post by propfillbridulmin on Feb 20, 2022 20:01:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mazes \u0026 More:Bludiská a ďalšie ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mazes \u0026 More:Bludiská a ďalšie IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy viac všetky ▞▞▞
▞▞▞ Mazes \u0026 More:Bludiská a ďalšie 2022 version ▞▞▞
Reklama po každom bludisku. Zistil som, že viac pozerám reklamy ako hrám.
Reklama na každej 2. úrovni a každá úroveň trvá niekoľko sekúnd, osobne príliš veľa, takže som ju musel odinštalovať
Príliš veľa reklám. Myslím to vážne, jeden som dostal ešte predtým, ako som začal hrať a 5 úrovní v ňom už nemôžem vydržať.
Vinikajuca
Dobré hry
Bludisko je príliš jednoduché. Prial by som si, aby to bolo ťažšie, pretože som mal hru len asi 10 minút a som na úrovni 20.
Zábavné, ale príliš veľa reklám
Všetko je v podstate automatické a tlačidlo slúžiace na postup do ďalšej fázy zakrýva reklama.
Rád sa vyzývam. Kiež by bludisko bolo ťažšie. K mnohým reklamám.
Hra je plná reklám a vyskakovacích okien. Nenávidím túto hru
Keď sa objaví reklama, môžete sa jej zbaviť, ale niektorí z vás sa jej zbaviť potom, takže túto hru a reklamy a nie veľmi zábavné, trvajú dlho, ale niektorým nie a ak potrebujete viac ľahkých bobov ako pomôže vám získať iba 5 alebo 4 a keď coneyu nemôžu získať viac energie, budete za nich musieť zaplatiť, takže túto hru nezískajte, je to veľmi zlá a nie zábavná a túto hru by ste nemali dostať a na hranie tejto hry potrebujete wi-fly
Dobre, nemám rád hru, radšej by som loptičku ťahal, než aby do nej „šťuchol“.
Dobrý nápad, ale hra sa do značnej miery hrá sama, spomaľuje hráča, aby ovládal líniu, namiesto toho, aby mu to dovolil sám
reklamy polonahých žien po každej fáze, ktorú vymažeme. Opravte to.
Zakaždým, keď som túto aplikáciu otvoril, okamžite ma to prenieslo do služby Google Play, aby som buď získal inú aplikáciu, alebo okamžite začala reklamy, otvoril som ju 8-krát a stále som sa nedostal k skutočnej hre.
Skvelá hra odporúčam pre všetkých len je tam trochu viac reklám
Hra je príliš dobrá, ale príliš veľa reklám nás prerušuje... niekedy sa môžete nudiť
Veľmi pekná mozgová hra...ale levely nie sú oveľa ťažšie..inak hra je veľmi dobrá..😊
Príliš veľa reklám. Vynútené odinštalovanie pre príliš veľa reklám. Najhoršia skúsenosť vôbec.
S týmito reklamami jednoducho nemôžem. Stránka bude vyzerať normálne, niekde kliknem a prejde ma to na pridanie. Stránka stmavne a zamrzne okrem reklamy. Chystám sa vyhrať - inzerát. Je to skvelá hra a milujem rôzne možnosti/režimy, ale ako ju mám hrať?
Príliš veľa reklám. Môže to byť aditívna hra, ale po každej úrovni zostáva reklama (čo znamená 30 sekúnd pozerania, než môžete skončiť). Pokračoval by som, ale umožní vám to rýchlejšie ukončiť hru alebo ju vymazať
Super hra
Mazes & More ধাঁধা klj
príliš veľa reklám veľmi dotieravých bludísk ok
Reklama game.nerozumiem. Príliš veľa reklamy často vyrušuje. Veľmi zle. Prebieha odinštalovanie.
Mazes & More Älypelit vqzg
Mali ste zvoliť ďalšiu úroveň náročnejšiu. Ale stále je to zábava.
Zábava a logika v jednom :-)
Pekný
Farm Heroes Saga Casual whlk
Aby som bol úprimný, myslel som si, že hra zlepší môj mozog, dokázal som vyriešiť najdlhšie bludisko za pár sekúnd, Moji priatelia boli prekvapení, pretože väčšina z nich bola stále zaneprázdnená sledovaním rôznych ciest. úžasný zážitok
Hádanky boli veľmi jednoduché. Potom som sa zase príliš nehral, pretože som trávil viac času reklamami na obrazovke, ako skutočnými hádankami
Je to veľmi dobrá hra. Používame pri tom svoju myseľ aj ruku. Hoci tú hru robíme rýchlo alebo rýchlo. Vlastne nás to láka hrať. Zahŕňalo alebo rozširovalo znalosti o hre puzzle. Takže vďaka tomu, že som to prečítal, som vám vďačný, že to čítate
Úžasná hra, jediná vec, ktorú na tejto hre milujem, je to, že existujú rôzne režimy, ale jednu vec, ktorú neznášam, sú reklamy, ktoré sú tam VEĽMI prepáčte, ale sú, dávam tejto hre tri hviezdičky z piatich, ďakujem za počúvanie
Jednoduché a ľahké
Reakcia hry trvá niekoľko sekúnd, inak je na pár minút v poriadku.
Najhoršia optimalizácia, tok by sa mal optimalizovať podľa pohybu používateľa. Niekedy idem sem a tam.
Príliš veľa reklám, inak dobrá hra
je to zábava a je to dobré pre váš mozog, ale myslím si, že by túto hru nemali nechávať na miniaplikáciách, pretože lúče sú škodlivé, takže ju urobte na hracej ploche oveľa lepšie a každý človek nemá k dispozícii miniaplikáciu na hranie, ak urobíte stolnú hru ešte nízko triedni ľudia sa o to môžu snažiť, ale každý človek sa nemôže snažiť o telefón a ja nedávam 2 hviezdičky, ktoré zostávajú a neberte moju recenziu, budete si ma pamätať v budúcnosti deti, ktoré majú tieto problémy, sú príčinou ľudí ako ty. Ďakujem
Rozhranie je jednoduché, ale obsah je veľmi zaujímavý a inšpiratívny. Donútite zabudnúť na čokoľvek iné, len sa sústrediť na hru, čisté potešenie z hrania
Názov hry je bludisko a ďalšie, ale nie je tam nič okrem bludísk, ktoré môžu byť vo vyšších úrovniach
Bolo extrémne ťažké ovládať líniu a bludiská boli také ľahké, dúfal som, že to bude väčšia výzva. Ostanem len pri papierovej a ceruzkovej verzii.
Moje skúsenosti? Otváram aplikáciu... Vitajte PRIDAŤ Kliknem na prehrať... PRIDAŤ Reštartujem aplikáciu... PRIDAŤ KLIKNITE ZNOVU HRAŤ... ADDDDD odinštaloval hru. Ďakujeme, že ste vytvorili bludisko... Myslím... ADD cez pridanie hry...
Najlepšia hra. Odporúčam.
Aplikácia obsahuje takmer všetko, čo potrebujete, aby ste sa mohli zaujímať. Všetky bludiská v aplikácii sú jednoduché, no stále vás zaujmú. Celkovo vzaté, je to úžasná hra.
Zábavná jednoduchá hra, ktorá udrží vašu myseľ ostrú. Je lepšie, ak neplatíte za žiadne reklamy, čo predstavuje minimálne náklady. Bludisko je s postupom náročnejšie, vďaka čomu je stále zaujímavé. Užite si to!!!
Maze & Banyak Lagi Teka-teki fue
Je to jednoduché a bodku nie je ľahké presunúť tam, kam chcete.
Príliš veľa reklám. Neodporúčam
Toto je slušná hra. Problém je v tom, že táto aplikácia je zamorená reklamami. Každú úroveň, ktorú dokončíte, si pozriete reklamu. Viem, že vývojári potrebujú zarobiť peniaze, ale vy ľudia môžete byť trochu rozumní, nie?
Nainštaloval som ho, otvoril a privítal ma nepreskočiteľný inzerát. Ak sa chystáte umiestniť reklamy, aspoň ich urobte preskočiteľnými a ešte lepšie, keď otvoríte aplikáciu, nevkladajte reklamy okamžite
Plná reklám
Absurdné! Nebol som schopný ani spustiť prvú úroveň skôr, ako sa objavila reklama... potom hneď po prvej úrovni ďalšiu. Odinštalovaný takmer okamžite po inštalácii.
Bludisko bolo pre mňa vždy ľahké. Výsledok vidím hneď, ako sa pozriem na bludisko. Dobrá aplikácia, ale dúfam, že ma to zarazí. Milujte to bez ohľadu na to.