Post by propfillbridulmin on Feb 20, 2022 19:55:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ FIFA Football ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ FIFA Football IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ suurendada vastupidavust häkkida ▞▞▞
▞▞▞ FIFA Football 2022 version ▞▞▞
Mai saa aru kus neid quicksell tokeneid reaalselt nagu kasutada saab.
FIFA Soccer Sports ntcf
Mu toim on juba 96
Minu avastuses on see parim👍 viivitust ja ühenduseprobleeme pole Olen näinud negatiivseid arvustusi, et on viivitus ja serveriga ei ühendata probleeme, kuid ma arvan, et see on seadme ja võrgu probleem, kuid ma arvan, et fifa on teinud suurepärast tööd 😊
Suurepärane
Väga hea mäng, kuid ma katken kogu aeg ja lisan sündmusi juurde, kuna mäng on kohati pisut igav.
See 😷😷😖😖😖💣💥🇨🇿🇨🇿🇨🇿mäng pole loogika. Sa peaksid seda palju paremini tegema
Kas nad tõesti lähtestasid mängu? See on piiripealne gangsterite käitumine. Olen kindel, et mõned mängijad kulutasid täiusliku meeskonna moodustamiseks 100 kui mitte 1000 dollarit; Loodan, et nad annavad neile vähemalt samaväärseid krediite. See on vale, FIFA.
Teie serverid on sel aastal väga kehvad. Annan sellele endiselt 5-tärni, sest mängul endal on uued, erinevad funktsioonid ja üldiselt on see endiselt fantastiline mäng. Palun täiustage oma servereid!
FIFA Soccer Sports ntcf
Üldiselt on see hea mäng, kuid kui ma proovisin uut väljakutserežiimi, olid kõik minu juhtnupud kadunud, nagu ka mõnel režiimis treenimisel uus algus. Xp saavutamise viis on suur jahvatamine, sest võidu eest saad 2 ja taseme tõus on 160. 80 võitu, et üks kord tasemele tõusta ja vajalik xp suureneb igal tasemel. Peale selle hea müntide määra ja see õpetab teile täpselt, kuidas mängida. 3 tärni!
ühendusvea probleem jääb maha..mu keskmine kiirus on 50mb/s kuni 100mbs ja ikka on ühenduse probleem.. mitme mängijaga mängu mahajäämus pingiga 2xx ms üleval..proovitud kasutada andmesidet ja wifit ka sama
Palun eemaldage funktsioon, kus treenitud mängijaid ei saa turul müüa... või see osa, kuhu treeningute ülekandmiseks vajate päris raha... See funktsioon on lihtsalt absurdne...palun...Mängu käik on sujuv, kuid lootes, et see võib parandada.....söötmisel või löömisel puudub natuke oskus
Kui te mängu värskendasite ja hooaega muutsite, kaotasin kõik oma edusammud ja mängijad, mul oli 138 reitinguga meeskond ja kõik mu mängijad olid pärit talvisest festivalist. Veetsin nii palju aega oma meeskonna parimaks muutmiseks, kuid tean, et mul pole kedagi. Kui proovite kaubelda mängijatega, ei saa te hinda muuta ega näha mängijaid, keda saate endale lubada. Palun parandage oma mäng. Samuti on mul võimalus AI vastu mängida ka muudes mängudes peale treeningu. Mulle meeldis see mäng varem väga, kuid nüüd on see lihtsalt masendav.
2 tärni mängu ja graafika tõttu. Mäng oli ärritav. Kui puudutate iga kord majutuse ja majutuse valikut.
Kõik on suurepärane ... ma armastan kommentaare ... aga peaaegu iga kord, kui ma mängisin h2h, oleks ühendus katkenud ... see raiskaks mu aega ... ja isegi kõige hullem isegi tavaline sündmus kadus ühendus ... ma arvan, et EA pean andma hüvitist iga kord, kui ühendus katkeb... sest see raiskaks mu aega asjata... isegi 10k kulda iga kord, kui ma arvan, et see oleks parem kui mitte midagi.
See mäng on tõesti tore, kuid ainuke probleem on alati, kui ma mängija müün, ma ei saa raha kätte 🥲 palun lahendage see probleem nii kiiresti kui võimalik
Muudan ülevaadet. Isegi mängu on lõbus mängida. Ekraani sagedane laadimine võtab lõbu ära. Võrguühendus katkeb sageli isegi suurepärase Interneti korral.
Kallis FIFA jalgpall. Kui ma mängin matši 2 mängust 3-st, näitab see, et me ei saa serveriga ühendust. Kui saan matši mängida, katkeb vastane ühendus. Palun paranda see asi. Selle tõttu ei saa ma pro 3-ni jõuda. Palun parandage see probleem. Aitäh
Uus värskendus on kohutav tasu, et võita. Vana värskendus väga meeldis, sest see ei sundinud teid korralike mängijate hankimiseks raha maksma. Mul oli 167 reitinguga meeskond viimane värskendus. Avage stardipakk, mille nad selle üldise hinnangu saanud meeskonna eest annavad, ja lõpetage prügi. Üllatusüllatus proovib nüüd telefonikogukonda lüpsta sama palju kui konsoolis
See on väga hea mäng, kuid ma ei saa kõrge graafikaga palistada, keskmine graphisx ei toeta rahvahulka, nii et see tundub nii igav mängida, mul on 6 GB ram ja snapdragon 662 protsessor, isegi pes-i ultragraafika toetab mu seadet, kuid fifa ei toeta seda ükski inimene staadionil ei tunne end mängides kõige halvemini, palun aidake mul probleem lahendada
Fifa 22 mobiil on eelmise aasta versiooniga võrreldes suurepärane edasiminek, hea graafika paraneb. Tundke, nagu tahaks mängida fifa 22, lülitage sisse android/ios. Tubli töö ea sport ja arendaja. Pöidlad üles.
See mäng on nii jabur. See ei tohiks olla isegi 1 tärn.Palun parandage oma H2H mängurežiim ja siis ma muudan meelt. Siiani on see mäng täiesti kohutav.
FIFA Football खेलकूद mnfj
Marmor Mission Geduldsspiele xpgv
Sheesh
Suurepärane uuendus. Probleem Head to Head.. Ühendus katkeb, kui kaotate matši.. See tuleb parandada.
Mäng peatub mängimise ajal ja selle näitamise server kurdab, kui oleme võidule lähedal, juhtub nii kehv mängukogemus ja ühest asjast ei saa ma aru, kui kõik need live-üritused lõpetame, tunneme end nii igavalt, et peame ootama Kuni selle ajani on see ajabarjäär mängijate jaoks solvang, on mõned püüdlused ja nõudmine, et üle 90-aastane mängija ei saa raha, see on tohutu summa, mis sunnib mängijaid müüma. Mängija müümine on õnne aeg. plyr on õnneks müüdud
See on hea mäng, kuid ei ole parem kui eelmine, sest kui ma mängima hakkan, on mind mängust eemaldatud😤
kõige norm mäng
FIFA Football खेलकूद mnfj
Ma ei saanud pärast värskendamist isegi täielikku H2H matši mängida, mu mäng oli alati lahti, kuigi mul on tõesti hea wifi-ühendus.
Halb 👎👎👎👎👎👎👎
Desinstallin, ei saanud oma Galaxy A21-s parimaid efekte ja graafikat kasutada. Mul ei olnud probleeme sama seadme kasutamisega, et kogeda parimat graafika kvaliteeti 2021. aastaga. Mängus on olnud juba kaheksa aastat.
Olen siin, et teatada h2h probleemist, 3 pidevat vastet, mille ühendus katkes 33 pingiga, just lõpetasin selle mänguga, proovin homme uuesti mängida, kui sama probleem kordub, siis desinstallib selle. (EDIT) andis 2 päeva, kuid probleem jätkub, nii halb värskendus vähemalt varem oli meil midagi, mida saime mängida, nüüd mängime lihtsalt sündmusi ja tehtud, meil pole isegi kampaaniarežiimi.
Sheeesh